Akciók

Manapság számos háztartás kerül nehéz helyzetbe, így minden megtakarítási lehetőséget számba kell venniük. Egy ilyen megtakarítási lehetőség lehet a hőszigetelés, azon családok részére, akik a nehézségek ellenére házuk, lakásuk felújítása mellett döntenek. Egy hagyományos lapostető felújításhoz képest, ami csak a vízszigetelés felújítását foglalja magába, egy hőszigetelő rendszer plusz költsége plussz 30-40% Ft. Ezzel 30-%-os energia megtakarítás elérhető el, ami alig néhány év alatt megtérül. Egy átlagos épület fűtési költsége 300-350 ezer Ft, így a hőszigetelés színvonalától függően a megtakarítás 90- ezer Ft lehet.

Ki nem bosszankodott még egy-egy hidegebb téli hónap után a magas gáz számla miatt? Amennyiben Ön is azok közé tartozik, akik szeretik a meleg lakásból szemlélni a kinti hóesést, de nem akarják közben az utcát is fűteni, akkor érdemes megszívlelnie az alábbiakat.

Megfelelő hőszigeteléssel nem kell azt kutatnia, hogy hol veszik el az energia. Miért fizetne többet, ha nem Ön élvezheti a kellemes klímát? Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron az épület tetőfelületét óvva akadályozza meg a lakótér túlmelegedését.

Az akció Hőszigetelés és vízszigetelés együtt 5900.-+Áfa (10cm-es lépésálló polisztirollal)
Új és régi lapostetőkre egyaránt.

Kérjen ajánlatot most tőlünk:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük írja be a kódot.