Az elsődleges cél a becsületes munka

Nem régiben a Mapei szervezésében vett rész Kiss Tibor egy szakember találkozón. Ezen a találkozón olyan vállalkozók vettek rész akik tetőszigetelésben, vízszigetelésben tevékenykednek.

A találkozón nem egy hasznos előadás volt, amelynek segítségével a terméke  jobb felhasználásával kapcsolatban is tippeket ölteteket kaphattak a vállalkozók. A találkozó alkalmával az újdonságokon, képzéseken túl számos kedvezménnyel is várták a jelenlévőket.

A kedvezmények közé tartozott, hogy a munkához szükséges eszközöket jelentős kedvezménnyel lehetett megvásárolni, sőt MOL kártyát is lehetett váltani. Ezen kártya segítségével a készpénz forgalom csökkentésére van lehetősége mindenkinek a kedvezmények mellett.

A találkozón a Tudatos építési vállalkozó című lapba készült egy riport a Cavus Center Kft ügyvezetőjével Kiss Tiborral, akivel általános és szakmai témákkal kapcsolatban raktak fel kérdéseket.

Lapostető szigetelés Egyik ilyen fontos kérdés volt a munkaerő hiány. Mert minden területen, de a lapostető szigetelésben és a vízszigetelés területén is érezhető a nagyon jó szakemberek hiánya. Ezt minden vállalkozó több módon próbálja megoldani. Ilyen megoldás, hogy a minőségi munkát nyújtanak a megrendelőknek. A minőségi munkát profi szakemberekkel és profi anyagokkal párosítják, amit még Mapei oklevéllel is bizonyítanak, vagyis azt, hogy panaszmentes vállalkozás a Cavus Cener Kft.

Mindenki akkor tud a munkája során a legjobbat nyújtani, ha szereti amit csinál. A munka szeretete teremti meg a legjobb minőséget, így fő tevékenységünk a vízszigetelés, lapostetők, teraszok szigetelése során nem csak becsületes munkát végeznek, hanem a munkáikra minden esetben garanciát vállalnak.

A Mapei szervezésében létrejött találkozó egy szakmai közösség létrejöttét is jelenti egyben. A szakmai közösség egyik nem titkolt célja szakember hiány csökkentése és a szakma presztízsének növelése.