Szolgáltatások

A Cavus Center Kft szolgáltatási teljeskörűen lefedik a tetőszigetelés körét. Az évek során felhalmozott tapasztalatok alapján a lapostető szigetelést is a modern technikától kezdve a hagyományos technikáig oldják meg annak függvényében, hogy a felújítandó ház esetében melyik megoldás szükséges.

A lapostető szigetelésben szerzett gyakorlatunk segít minket abban, hogy az megrendelőink igényét a legmagasabb fokon elégítsük ki. Minden esetben nagyprecizitással mérjük fel a megrendelő igényeit azért, hogy a legjobb árajánlatot tudjuk elkészíteni a legrövidebb vállalási határidővel. A megrendelőink igényét minden esetben rugalmasan kezeljük, mivel tisztában vagyunk vele, hogy a házak tetőszigetelése nem csak fontos és adott esetben időigényes is lehet, hanem a ház tulajdonosának is igénye kell rá szakítani.

Sokan az őszi időszakban vagy egy nagyobb eső után sajnálattal tapasztalják, hogy az otthonuk teteje beázik ezért szigetelni kell, mi erre is fel vagyunk készülve. A gyors lapostető szigetelésen túl hosszú távon Ön megtakarítást is el fog érni, mert a tetőszigetelés után nem csak, hogy nem fog a házának teteje beázni, hanem még a gázszámlája is kevesebb lesz télen, viszont nyáron a tetőszigetelés után hűvösebb lesz a lakásában.

De ne csak a tetője gondoljuk amikor szigetelésről beszélünk hanem a vízszigetelés problémájára is. Főleg a régebbi házak amelyeknek az alapozásakor még nem használták a legújabb technolóigákat így azokat a házakat javasolt vízszigetelni. A vízszigetelés után a házak belső konfortérzete is jóval jobb lesz, kisebb az esély penészedésre és ami nem elhanyagolható ezzel is megtakaríthatunk mert a hőszigetelésnek ez is egy formája, mert a nedves falat főleg télen ki kell szárítani amihez több energia szükséges.

Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, nézze át a szolgáltatásunk teljes palletáját. Ha gyorsan szeretne ajánlatot kapni töltse ki űrlapot amit itt talál.

Töltse ki űrlapunkat és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük írja be a kódot.