Tetőszigetelés

TetőszigetelésMinden a megfelelő alapozással kezdődik, kiváltképp igaz ez az építkezések estében. Azonban hiába a tökéletes alapozás, ha például a tetőszigetelésen akarunk spórolni.

A megfelelő alapossággal megtervezett és kivitelezett tetőszigetelés nem csak az időjárás viszontagságaitól óvja meg életterünket, hanem az egyre nagyobb hangsúlyt kapó hőszigetelés terén is jó szolgálatot tesz számunkra.

Cégünk a klasszikus lapostető szigetelés kivitelezésén kívül vállalja az egyéb tetőszigetelési, erkély és terasz, valamint zöldtető szigetelési munkálatok tervezését és kivitelezését is.

A tetőszigetelés kialakítása során rendkívül fontos a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása. Mivel a víz- és hőszigetelő alapanyagok hatalmas választéka áll rendelkezésünkre, ezért a megfelelő szakértelemmel összeállított rétegrend elengedhetetlen fontosságú a tetőszigetelés kiépítése alakalmával. A gyengébb minőségű alapanyagok és a szakmailag hozzá nem értés eredményeként erőteljesen romolhat a párazárás és a hőszigetelés, mely beázáshoz vezethet.

De a tetőszigetelés a kiépítéssel nem ér véget, mint az élet majdnem minden területén, itt is gondoskodni kell a fent tarthatóságról és az állagmegóvásról. Mint például a tetőfelületek, lefolyók, ereszcsatornák tisztítása. Ez különösen igaz a lapostetők esetében.

Mire érdemes figyelni a tetőszigetelés kialakítása során?

Sajnos gyakran előfordul, hogy megfeledkezünk a különböző anyagok egymáshoz való viszonyulásáról, az idő során kialakuló kölcsönös kapcsolatról. Súlyos és gyakori hiba a PUR hab és a sziloplaszt együttes alkalmazása, mely első alakalommal még jó ötletnek is tűnhet, mind addig, amíg az első téli-nyári hőmérséklet különbséget nem kell átvészelnie. A másik, sok esetben alkalmazott tetőszigetelési hiba, a kezdetben kedvező költséggel kecsegtető „vastaglemez” alkalmazása ráégetős technikával.

Bár a leírt tetőszigetelési munkálatok lényegesen kedvezőbbnek tűnnek, az adott pillanatban, ne felejtsük el, hogy a jövőben a költségkülönbség többszörösét is kifizethetjük a kármentesítésre és a tényleg minőségi tetőszigetelés kivitelezésére.

Miért válasszon minket a tetőszigetelés kiépítéséhez?

  • 15 éves szakmai tapasztalat
  • első osztályú alapanyagok
  • magas képzett szakemberek
  • kötelezettségmentes felmérés és árajánlat készítés
  • gyors és alapos munkavégzés
  • garancia
  • kamatmentes részletfizetési lehetőség